Tijdmanagement
met Outlook

Leer jezelf de slimste manier aan om meer te bereiken. Niet door nóg meer te werken, maar door je dag beter te benutten. OutlookInsight is dé training voor professionals, van kenniswerkers tot leidinggevenden. Als je eenmaal weet hoe Outlook jou kan ondersteunen in je dagelijkse werk, gaat er een wereld voor je open. Zelfs bedreven Outlook-gebruikers staan verbaasd over de effectiviteit van deze methode. En: geniet ook van meer rust, regie en regelmaat in je werk!

Videotraining

Dankzij heldere instructievideo’s leer je snel en gemakkelijk. Eén van onze trainers neemt je daarin aan de hand mee. Deel je tijd zelf in en kijk later nog eens terug.

Direct toegepast

Tijdens de training voer jij opdrachten uit, waardoor jouw Outlook meteen klaar is voor het ultieme tijdmanagement. Je hebt daardoor direct profijt van je training.

Persoonlijke coaching

Outlook ingericht? Eén van onze tijdmanagementcoaches helpt jou tijdens een online meeting met al je praktische vragen. Zo maak je een vliegende start.

De ideale training voor je medewerkers

HR-managers die OutlookInsight kennen, zijn het erover eens. Deze werkwijze in Outlook zou voor alle mensen met kantoorfuncties standaard moeten zijn. De investering is laag, de opbrengst hoog. Welke verantwoordelijkheden mensen ook hebben, ze presteren meer. Werken professioneler. Komen afspraken na. Houden overzicht. Ervaren minder

 

werkdruk. Ontspannen zich gemakkelijker. De online training van OutlookInsight is een eenmalige investering in je beste medewerkers, die daarna dagelijks rendement oplevert. Offerte aanvragen? Meerdere deelnemers inschrijven? Of liever een live teamtraining op locatie organiseren? Neem contact op!

Programma

De online training bestaat uit zo’n 50 video’s, met uitleg en opdrachten. Ze zijn verdeeld over in totaal vijf onderdelen. Verdwalen kan je niet: in de online trainingsomgeving word je van video naar video geleid. De training neemt circa 6 tot 10 uur in beslag.

En in die tijd richt je je eigen Outlook omgeving helemaal in. Doe jij in 2 tot 4 uur ook nog de gratis toegift – OutlookInsight Maatwerk – dan haal je nóg meer uit je training. Hieronder zie je de zes onderdelen van de training.

1. De zes bestemmingen

Mails, acties, telefoontjes, ideeën, afspraken, plannen, aantekeningen: laat ze niet ronddwalen in je hoofd of op je bureau. Dat doe je door ze een bestemming te geven in Outlook, waarna jíj ze kunt vergeten. Slim! Je leert het hier.

2. Beslissen

Voor alles wat bij je binnenkomt op een werkdag, heb jij voortaan een bestemming in Outlook. Welke bestemming? Hoe je daarover beslist, leer je in dit onderdeel. Het is niet ingewikkeld, maar geeft jou de regie over alle prikkels. Hoezo tijdmanagement!

3. Demonstratie

Je begrijpt nu hoe belangrijk het is om de vele to do’s en andere prikkels een bestemming te geven. En ook hoe je dat doet. Tijd voor een inspirerende demonstratie. Kijk alvast mee hoe jij straks met behulp van sneltoetsen razendsnel je werk organiseert…

4. OutlookInsight Fundament

In dit onderdeel ga je aan de slag met het inrichten van jouw Outlook. We vertellen jou hoe je je werk organiseert en leggen je uit hoe je Outlook daarvoor inricht. Met online video’s, dus je zíet wat we bedoelen. Je zult je vooral afvragen: 'waarom wist ik dit niet eerder?'

Outlook E-learning

5. Persoonlijke coaching

Je weet nu genoeg van tijdmanagement én jouw Outlook is er klaar voor. Aan de slag? Wij ondersteunen je daarbij. We organiseren een webmeeting waarin we met jou meekijken en al je vragen beantwoorden. Persoonlijk.

6. OutlookInsight Maatwerk

Als je eenmaal werkt volgens de principes van OutlookInsight, krijg je in dit onderdeel een bonus. Handige extra inzichten, tips en trucs en slimme functionaliteit voor ingewijden. Van projecten organiseren tot standaardzinnen automatiseren…

Start nu met OutlookInsight!

  Training d.m.v. inspirerende online video’s en heldere instructies   Verander niet jezelf– richt Outlook in   Eenvoudig en goed gestructureerd   Volg de training in je eigen tempo   Inrichten wordt voorgedaan (inclusief pdfs)   Inclusief één online sessie met timemanagementcoach   "Opfris" coachingssessie met timemanagementcoach na 6 maanden Nu voor slechts €697,- (ex. BTW)

Start direct Bekijk de demonstratie

100% no cure no pay garantie

Zorgt de implementatie van de training niet voor een hogere productiviteit? Dan is er een no cure no pay garantie van 30 dagen na aankoop.

Start direct

‘Ik kan nu mijn beloften beter nakomen en heb tegenwoordig weer vrije tijd’

Thomas Schouten, business developer Falcker
Inschrijven voor training