Tijdmanagement
met Outlook

Leer jezelf de slimste manier aan om meer te bereiken. Niet door nóg meer te werken, maar door je dag beter te benutten. OutlookInsight is dé training voor professionals, van kenniswerkers tot leidinggevenden. Als je eenmaal weet hoe Outlook jou kan ondersteunen in je dagelijkse werk, gaat er een wereld voor je open. Zelfs bedreven Outlook-gebruikers staan verbaasd over de effectiviteit van deze methode. En: geniet ook van meer rust, regie en regelmaat in je werk!

Programma

Videotraining

Dankzij heldere instructievideo’s leer je snel en gemakkelijk. Eén van onze trainers neemt je daarin aan de hand mee. Deel je tijd zelf in en kijk later nog eens terug.

Direct toegepast

Tijdens de training voer jij opdrachten uit, waardoor jouw Outlook meteen klaar is voor het ultieme tijdmanagement. Je hebt daardoor direct profijt van je training.

Persoonlijke coaching

Outlook ingericht? Eén van onze tijdmanagementcoaches helpt jou tijdens een online meeting met al je praktische vragen. Zo maak je een vliegende start.

De ideale training voor je medewerkers

HR-managers die OutlookInsight kennen, zijn het erover eens. Deze werkwijze in Outlook zou voor alle mensen met kantoorfuncties standaard moeten zijn. De investering is laag, de opbrengst hoog. Welke verantwoordelijkheden mensen ook hebben, ze presteren meer. Werken professioneler. Komen afspraken na. Houden overzicht. Ervaren minder

 

werkdruk. Ontspannen zich gemakkelijker. De online training van OutlookInsight is een eenmalige investering in je beste medewerkers, die daarna dagelijks rendement oplevert. Offerte aanvragen? Meerdere deelnemers inschrijven? Of liever een live teamtraining op locatie organiseren? Neem contact op!

Programma

De online training bestaat uit zo’n 50 video’s, met uitleg en opdrachten. Ze zijn verdeeld over in totaal vijf onderdelen. Verdwalen kan je niet: in de online trainingsomgeving word je van video naar video geleid. De training neemt circa 6 tot 10 uur in beslag.

En in die tijd richt je je eigen Outlook omgeving helemaal in. Doe jij in 2 tot 4 uur ook nog de gratis toegift – OutlookInsight Maatwerk – dan haal je nóg meer uit je training. Hieronder zie je de zes onderdelen van de training.

1. De zes bestemmingen

Mails, acties, telefoontjes, ideeën, afspraken, plannen, aantekeningen: laat ze niet ronddwalen in je hoofd of op je bureau. Dat doe je door ze een bestemming te geven in Outlook, waarna jíj ze kunt vergeten. Slim! Je leert het hier.

2. Beslissen

Voor alles wat bij je binnenkomt op een werkdag, heb jij voortaan een bestemming in Outlook. Welke bestemming? Hoe je daarover beslist, leer je in dit onderdeel. Het is niet ingewikkeld, maar geeft jou de regie over alle prikkels. Hoezo tijdmanagement!

3. Demonstratie

Je begrijpt nu hoe belangrijk het is om de vele to do’s en andere prikkels een bestemming te geven. En ook hoe je dat doet. Tijd voor een inspirerende demonstratie. Kijk alvast mee hoe jij straks met behulp van sneltoetsen razendsnel je werk organiseert…

4. OutlookInsight Fundament

In dit onderdeel ga je aan de slag met het inrichten van jouw Outlook. We vertellen jou hoe je je werk organiseert en leggen je uit hoe je Outlook daarvoor inricht. Met online video’s, dus je zíet wat we bedoelen. Je zult je vooral afvragen: 'waarom wist ik dit niet eerder?'

Outlook E-learning

5. Persoonlijke coaching

Je weet nu genoeg van tijdmanagement én jouw Outlook is er klaar voor. Aan de slag? Wij ondersteunen je daarbij. We organiseren een webmeeting waarin we met jou meekijken en al je vragen beantwoorden. Persoonlijk.

6. OutlookInsight Maatwerk

Als je eenmaal werkt volgens de principes van OutlookInsight, krijg je in dit onderdeel een bonus. Handige extra inzichten, tips en trucs en slimme functionaliteit voor ingewijden. Van projecten organiseren tot standaardzinnen automatiseren…

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of OutlookInsight ook echt werkt?

Goeie vraag! De afgelopen 10 jaar heb ik honderden kenniswerkers en leidinggevenden kunnen trainen met OutlookInsight. Aan het begin voor groepen en nu ook sinds een tijd kan het online.
Na de training hoor ik positieve verhalen. Zoals Thomas Schouten, business developer bij Falcker. Hij vertelt: “Als business developer werk ik met tal van collega’s en partners samen. Daarnaast heb ik klanten die mijn hulp nodig hebben. Ik merkte steeds vaker dat mijn werkzaamheden onoverzichtelijk werden, terwijl ik wel mijn beloften wilde nakomen. Door de training van OutlookInsight lukt me dit veel beter. Ik heb zonder overdrijven zeker 10 uur per week vrije tijd voor o.a. sporten (gezondheid) en family time. Daarnaast heeft de training me stressreductie opgeleverd. En levensvreugde. Natuurlijk heeft het ook bijgedragen aan m’n productiviteit. Door gestructureerder, professioneler en beter voorbereid al mijn activiteiten te ontplooien bereik ik zeker 50% meer resultaat uit alles wat ik doe.”

Voor wie is de training bedoeld?

Voor iedereen die veel met e-mail en Outlook werkt en productiever wil worden. Dus OutlookInsight is geschikt voor de kenniswerker, leidinggevende en ondernemer.

Werkt OutlookInsight voor Mac?

Nee helaas niet. De Mac versie is dusdanig anders ingericht dat dit niet lukt. De online training is alleen geschikt voor Windows gebruikers.

Is het ingewikkeld om Outlook in te richten? Ik ben niet zo technisch.

Weer een goeie vraag. Nee, het inrichten van Outlook is niet ingewikkeld. Je hoeft niet technisch te zijn. Tijdens de online training loodsen we je stap voor stap door de instellingen heen. Er zijn video’s en pdf’s met screenshots en heldere instructies die helpen om Outlook snel in te richten.

Wat gebeurt er met mijn huidige Outlook inrichting?

Helemaal niks. OutlookInsight is een systeem dat je zelf inricht en heeft geen effect op je huidige Outlook inrichting.

Is OutlookInsight een add-on in Outlook?

Nee dat is het niet. OutlookInsight is het slim inrichten van standaard Outlook.  Het is geen add-on in Outlook. Hierdoor is het niet nodig om een systeembeheerder te betrekken bij het in gebruik nemen van OutlookInsight.

Ik ben een chaoot. Is OutlookInsight dan wel iets voor mij?

Zeker! Als chaoot gaat dit je juist helpen. Door één keer Outlook in te richten en daarnaast met één systeem te werken, gaat OutlookInsight zorgen voor meer rust, plezier en een hogere productiviteit.

Hoeveel tijd kost de training me?

Dat hangt van je snelheid van leren af en in hoeverre je Outlook al gebruikt. De meeste professionals hebben tussen de 6 en de 10 uur nodig om OutlookInsight in gebruik te nemen.

Start nu met OutlookInsight!

  Training d.m.v. inspirerende online video’s en heldere instructies
  Verander niet jezelf– richt Outlook in
  Eenvoudig en goed gestructureerd
  Volg de training in je eigen tempo
  Inrichten wordt voorgedaan (inclusief pdfs)
  Inclusief één online sessie met timemanagementcoach
  "Opfris" coachingssessie met timemanagementcoach na 6 maanden

Nu voor slechts €697,- (ex. BTW)

Start direct Bekijk de demonstratie

100% no cure no pay garantie

Zorgt de implementatie van de training niet voor een hogere productiviteit? Dan is er een no cure no pay garantie van 30 dagen na aankoop.

Start direct

‘Ik kan nu mijn beloften beter nakomen en heb tegenwoordig weer vrije tijd’

Thomas Schouten, business developer Falcker
Inschrijven voor training