‘Ik kan nu mijn beloften beter nakomen en heb tegenwoordig weer vrije tijd’

Thomas Schouten, business developer Falcker

Ewout van Wijk, CEO E. van Wijk Logistics Group

Mijn medewerkers en ik ervaren meer vrijheid in denken en doen door OutlookInsight

Om mij heen zie ik dat veel professionals dagelijks intensief met Outlook werken en beperkt of verkeerd gebruik maken van de functionaliteiten van Outlook. Zelf gebruik ik Outlook al jaren als tijdmanagementsysteem.

Maar toen ik met OutlookInsight in aanraking kwam, was dat voor mij ‘next level’.  Inmiddels hebben veel mensen binnen ons bedrijf de training gevolgd en echt iedereen is enthousiast! Je bent in control en krijgt daardoor meer vrijheid in denken en doen. Een absolute aanrader!

Referenties

‘Zonder overdrijven bespaar ik 10 uur per week!’

Thomas Schouten, business developer Falcker

Door deze training heb ik mijn weekend weer terug en heb ik zonder overdrijven 10 uur per week extra tijd om te sporten of aan familie tijd te spenderen zonder uitgeput aan tafel te zitten. Door OutlookInsight heb ik veel minder stress en veel meer levensvreugde voor mezelf en de mensen in m'n omgeving. De grootste win van OutlookInsight is voor mij een hogere productiviteit en efficiëntie. Door meer gestructureerd, professioneler en beter voorbereid al mijn activiteiten te ontplooien, bereik ik zeker 50% meer resultaat uit alles wat ik doe.

Duco Boer

‘Ik ben van nature chaotisch, maar door deze training heb ik weer grip op mijn leven’

Duco Boer, IT architect

Ik werkte samen met een ondernemer die altijd in control leek te zijn. Dat wilde ik ook wel. Ik ben betrokken bij maar liefst vijf ondernemingen; een druk baasje en van nature chaotisch. Steeds vaker dacht ik dat de mailbox mijn leven regeerde. Door de training OutlookInsight ontdekte ik het geheim van die bewuste ondernemer. Sterker nog: ook ik voelde mijn grip op het leven weer terugkomen. Dankzij tijdmanagement met Outlook kan ik me weer focussen op dingen die ik leuk vind.

‘Ik had moeite om alles in de gaten te houden, maar nú kan ik al mijn energie in m’n werk steken’

Tom van Vliet, business consultant Enza Zaden

Als business consultant delegeer ik taken aan anderen, en heb ik vragen bij klanten en collega’s openstaan. Ik had moeite om al die openstaande acties in de gaten te houden. De mappenstructuur die ik zelf in Outlook had bedacht, hielp me daar ook niet bij… Dat is nu veranderd! Dankzij OutlookInsight werk ik nu gefocust en gestructureerd. Heerlijk: ik hoef zelf niets meer te onthouden, dat doet Outlook wel. Al mijn tijd en energie kan ik nu in m’n werk steken.

Lisanne Elschot - van Steen, Backoffice Administrateur

Ik heb bereikt om zonder stress te werken, met een leeg hoofd en in een normaal tempo.

Deze training heeft me geholpen om binnen tien minuten een lege inbox te hebben, te weten dat alle werkzaamheden in zicht zijn, een leeg hoofd te hebben en in normaal tempo aan het werk te gaan. Geen stress over wat ik allemaal nog zou moeten doen of wat er allemaal nog ligt. Alles staat netjes gestructureerd in een overzichtelijke lijst waar ik de controle over heb. En daarnaast: geen papieren to do lijstjes meer, geen handgeschreven aantekeningen als er iets tussendoor komt. En dit alles met behoud van controle en overzicht (want de controlfreak in mij moet natuurlijk ook tevreden blijven).

‘Ik ben van nature chaotisch, maar door deze training heb ik weer grip op mijn leven’

Duco Boer, IT architect

Meer referenties

‘Ik heb inzicht gekregen waar ik focus verlies’

Robert Berger, financieel directeur Schuiteman Accountants & Adviseurs

In ons vak is het erg belangrijk om je eigen processen op orde te hebben. Door de OutlookInsight training heb ik geleerd om m’n werk beter te organiseren. Ik heb inzicht gekregen waar ik focus verlies. Doordat niemand anders dan ik zelf bepaal wat er gebeurt, heb ik overzicht over mijn taken en heb ik ze vaak op tijd klaar en is de kwaliteit hoger. Ook ben ik meer uitgerust en is het gevaar van overbelasting minder groot. We gebruiken OutlookInsight binnen ons bedrijf elke dag!

‘Het heeft mijn leven veranderd!’

Jan Kees Hage, IT specialist

Velen zullen het gevoel herkennen dat je nooit klaar bent met je werk, dat je maar niet door je mailbox heen komt en dat je continue jezelf afvraagt of je niks vergeten bent. Sinds ik OutlookInsight heb gedaan, heb ik dit niet meer. Het heeft mijn leven veranderd. Ik heb nu het gevoel van “Je bent helemaal klaar voor vandaag.”, mijn inbox is leeg en alles heeft een plekje gekregen waardoor ik niks vergeet. ’s Avonds heb ik weer ruimte in m’n hoofd om met andere dingen bezig te zijn dan alleen maar werk. Ik kom eindelijk weer aan zaken toe die voorheen maar bleven liggen.

‘Mijn inbox is iedere dag leeg'

Aad Weerheim, Senior Accountmanager BIS

Met regelmaat liep mijn mailbox vol, popten er toch weer zaken op die eigenlijk opgelost hadden moeten zijn, en verzandde ik tijdens mijn andere belangrijke werkzaamheden in het beantwoorden van emails. Ik had geen goed overzicht van de taken die er echt toe doen en al helemaal niet over de uitstaande vragen aan collega’s of de beloften die waren gedaan aan mij om iets te regelen. Na de training van OutlookInsight en het werken volgens deze methodiek is mijn inbox iedere dag leeg. Daarnaast héb ik overzicht over de openstaande taken en weet ik precies wat ik de volgende dag ga doen. Ik kan makkelijk terugzien welke taken ik heb gedaan en wat er beter had gekund die dag op planningtechnisch vlak.