Ons verhaal

Veel deelnemers aan de cursus ‘Tijdmanagement met Outlook’ verbazen zich erover. Is tijdmanagement zo praktisch? Kan je zoveel méér bereiken met een andere werkwijze en een paar sneltoetsen?

Ruben Verzijl, oprichter en bedenker van OutlookInsight, had enkele jaren geleden deze training graag zelf gevolgd. De projectmanager in hem had behoefte aan productiviteit, rust en overzicht. De IT-consultant in hem zei dat dit werk voor een computer is. Maar er was geen training die inzichten uit de literatuur over tijdmanagement combineerde met het gemak van Microsoft. En daarom ging Ruben gaandeweg zijn eigen werkwijze ontwikkelen met behulp van Outlook.

Die werkwijze wist hij zover te verfijnen, dat zijn prestaties bij collega’s opvielen. De rust, het overzicht en de productiviteit van Ruben waren indrukwekkend, terwijl zijn inspanning daarvoor gering was. Gaandeweg vroegen steeds meer relaties Ruben om zijn geheim met hen te delen.

Het einde van tijdverspilling

Na jarenlange persoonlijke en groepstrainingen, werd in ‘coronajaar’ 2021 de online videotraining een feit. De training die unieke inzichten ontsluit voor simpelweg iedereen die meer uit zijn werkdag wil halen. Want dát drijft Ruben: een einde maken aan de tijdverspilling. Want of je nu meer wilt bereiken in dezelfde tijd, of het hetzelfde wilt doen in minder tijd, met OutlookInsight is het haalbaar.

Ruben Verzijl


Laurent Chamuleau


Elbert Smit

Ruben, Laurent en Elbert zijn de trainers en tijdmanagementcoaches van OutlookInsight. Als jij gemotiveerd bent om je werk slimmer te organiseren, gaan deze specialisten je daarbij helpen.

Plan een kennismaking