Kijken. Luisteren. En dóen. Zo leer je snel en eenvoudig met OutlookInsight. Natuurlijk: tijdmanagement is niet zomaar een optelsom van trucjes. Het is een manier van denken en een manier van werken die jij je de komende tijd gaat eigen maken. Maar… het zijn wel de slimme functies in Outlook waardoor jij dat vanaf dag één in de praktijk kunt brengen. Hieronder geven we je alvast drie previews. Drie onderdelen van de training die hier kort, en in de training uitgebreid aan bod komen. Kijk mee!

preview 1

Snel afhandelen van e-mails

Straks ben jij werkelijk razendsnel in het afhandelen van je e-mails. Na je training is je Outlook er klaar voor, en kan jij je vaardigheden elke dag oefenen. Nog even, en je maakt je inbox leeg zoals dat in onderstaande video gaat.

preview 2

Wachten – zonder te vergeten

Kom jíj eindelijk al je afspraken na dankzij goed timemanagement, blijk je afhankelijk te zijn van anderen. Iemand die akkoord moet geven, of een reactie. Iemand die met een voorstel moet komen, of een bijdrage heeft toegezegd. Al die openstaande acties horen niet in je hoofd, maar in Outlook. Kijk maar eens hoe jij dat fluitend organiseert. Mensen zullen hun afspraken met jou serieus nemen, omdat jij alles ‘onthoudt’…

Preview 3

Vergelijkbare e-mails automatiseren

Hoe vaak komt het niet voor dat jij iemand per mail vraagt om je terug te bellen? Of dat je met een voorstel opvolging geeft aan een afspraak? Hoe vaak stuur je mails die veel op elkaar lijken? Na je OutlookInsight training tover je deze mails razendsnel tevoorschijn. In onderstaande video zie je hoe jij dat straks doet.

Getriggerd? Start direct en geef jouw productiviteit een boost!

Inschrijven voor training